- 175 g makaronu świderki
- 700 g malin
- 2 łyżki cukru pudru
- 1 łyżka soku z cytryny
- 4 łyżki płatków migdałów
- sól
- mała garstka jagód (użyłam mrożonych)
- mała garstka jeżyn (użyłam mrożonych)
lutego 10, 2014
Makaron z Musem Malinowym i Owocami Leśnymi
2 komentarze:
Cześć, jestem Blondynka.
Jeśli chcesz coś napisać, wymienić myśli, porozmawiać to jest odpowiednie miejsce, w którym dbam o to abyś czuł się bezpiecznie i dobrze.
Jeśli masz zły dzień i i potrzebujesz tu wyładować swoje negatywne emocje - osobiście zaprowadzę Cię do wyjścia, Nie wyprowadzisz mnie z równowagi, więc albo się uśmiechnij albo idź dalej.
Nie rób proszę z tego miejsca tablicy reklamowej, nie bawię się w lajk za lajk itd, nie lubię spamu.
W komentarzach możesz również umieścić zdjęcia dań wykonanych z Blondynkowych przepisów, jeśli chcesz abym wkleiła je do albumu na fan page`u bloga na FB, napisz od razu, że wyrażasz zgodę na ich umieszczenie we wspomnianym albumie.
Nie bój się pytać, zawsze odpowiem i postaram się pomóc.
Czuj się tu dobrze. Życzę Ci aby Twój Dzień był zawsze pełny pozytywnych zdarzeń! Buziaki!
pyszny pomysł:)
OdpowiedzUsuńCieszę się, że się podoba :) Było smacznie!
Usuń