- 500 g mąki pszennej
- 140 ml mleka
- 140 ml wody
- 15 g drożdży świeżych
- 40 g masła
- 2 łyżeczki soli
- 1 łyżeczka cukru
listopada 22, 2014
Bułki Pszenne Łatwe!
3 komentarze:
Cześć, jestem Blondynka.
Jeśli chcesz coś napisać, wymienić myśli, porozmawiać to jest odpowiednie miejsce, w którym dbam o to abyś czuł się bezpiecznie i dobrze.
Jeśli masz zły dzień i i potrzebujesz tu wyładować swoje negatywne emocje - osobiście zaprowadzę Cię do wyjścia, Nie wyprowadzisz mnie z równowagi, więc albo się uśmiechnij albo idź dalej.
Nie rób proszę z tego miejsca tablicy reklamowej, nie bawię się w lajk za lajk itd, nie lubię spamu.
W komentarzach możesz również umieścić zdjęcia dań wykonanych z Blondynkowych przepisów, jeśli chcesz abym wkleiła je do albumu na fan page`u bloga na FB, napisz od razu, że wyrażasz zgodę na ich umieszczenie we wspomnianym albumie.
Nie bój się pytać, zawsze odpowiem i postaram się pomóc.
Czuj się tu dobrze. Życzę Ci aby Twój Dzień był zawsze pełny pozytywnych zdarzeń! Buziaki!
świetnie Ci wyrosły:) śniadanie z takich świeżych bułek to jest to:)
OdpowiedzUsuńAlbo czegoś brakuje w opisie pieczenia albo mam trudnosci z czytaniem ze zrozumieniem :):) bo nie wiem ciągle jak sie piecze te pierwsze 10 minut ?:)na jakiej funkcji ?
OdpowiedzUsuńPierwsze 10 minut zwykłe pieczenie góra/dół ;)
Usuń