- 2 szklanki mąki pszennej
- 2 szklanki mleka
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- szczypta soli
- 1/3 szklanki oleju
- 2 jajka (żółtka oddzielone od białek)
stycznia 28, 2014
Gofry Lekkie i Chrupiące
4 komentarze:
Cześć, jestem Blondynka.
Jeśli chcesz coś napisać, wymienić myśli, porozmawiać to jest odpowiednie miejsce, w którym dbam o to abyś czuł się bezpiecznie i dobrze.
Jeśli masz zły dzień i i potrzebujesz tu wyładować swoje negatywne emocje - osobiście zaprowadzę Cię do wyjścia, Nie wyprowadzisz mnie z równowagi, więc albo się uśmiechnij albo idź dalej.
Nie rób proszę z tego miejsca tablicy reklamowej, nie bawię się w lajk za lajk itd, nie lubię spamu.
W komentarzach możesz również umieścić zdjęcia dań wykonanych z Blondynkowych przepisów, jeśli chcesz abym wkleiła je do albumu na fan page`u bloga na FB, napisz od razu, że wyrażasz zgodę na ich umieszczenie we wspomnianym albumie.
Nie bój się pytać, zawsze odpowiem i postaram się pomóc.
Czuj się tu dobrze. Życzę Ci aby Twój Dzień był zawsze pełny pozytywnych zdarzeń! Buziaki!
zjadłabym takie gofra mniam:)
OdpowiedzUsuńwyglądają smakowicie :) mam na mojej Wish -liście gofrownicę…zobaczymy co z tego wyjdzie :)
OdpowiedzUsuńczy ten przepis wyjdzie na gofrownicy o mocy 600 wat?
OdpowiedzUsuńWitaj, wiesz nie mam pojęcia. Moja gofrownica ma 1000 Wat. Musisz spróbować, choć może okazać się, że boki Ci się spieką, a środek pozostanie surowy ..
Usuń