- 300 g białej czekolady (ja użyłam białej w kaletkach Callebaut z pralinkowego raju Patiseka.pl)
- 150 g gorzkiej czekolady
- 1 łyżeczka herbaty Matcha Skworcu
- 3 garście Crispearls Białe Callebaut
listopada 05, 2014
Czekoladowe Trio, czyli trzysmakowa tafla czekoladowa z chrupiącymi ciasteczkami
4 komentarze:
Cześć, jestem Blondynka.
Jeśli chcesz coś napisać, wymienić myśli, porozmawiać to jest odpowiednie miejsce, w którym dbam o to abyś czuł się bezpiecznie i dobrze.
Jeśli masz zły dzień i i potrzebujesz tu wyładować swoje negatywne emocje - osobiście zaprowadzę Cię do wyjścia, Nie wyprowadzisz mnie z równowagi, więc albo się uśmiechnij albo idź dalej.
Nie rób proszę z tego miejsca tablicy reklamowej, nie bawię się w lajk za lajk itd, nie lubię spamu.
W komentarzach możesz również umieścić zdjęcia dań wykonanych z Blondynkowych przepisów, jeśli chcesz abym wkleiła je do albumu na fan page`u bloga na FB, napisz od razu, że wyrażasz zgodę na ich umieszczenie we wspomnianym albumie.
Nie bój się pytać, zawsze odpowiem i postaram się pomóc.
Czuj się tu dobrze. Życzę Ci aby Twój Dzień był zawsze pełny pozytywnych zdarzeń! Buziaki!
rewelacja chętnie bym Ci wyszło wyjadła :d
OdpowiedzUsuńWygląda mega pysznie i zapewne też tak smakuje :)
OdpowiedzUsuńWygląda świetnie :)
OdpowiedzUsuńPięknie wygląda, a smakuje zapewne wspaniale - w końcu to aż 3 rodzaje czekolady!
OdpowiedzUsuń