- 500 ml wódki (ja użyłam Finlandia)
- 4-6 źdźbła suszonej trawy żubrówkowej Skworcu
- max. 12 g cukru
grudnia 01, 2014
Żubrówka made home :)
3 komentarze:
Cześć, jestem Blondynka.
Jeśli chcesz coś napisać, wymienić myśli, porozmawiać to jest odpowiednie miejsce, w którym dbam o to abyś czuł się bezpiecznie i dobrze.
Jeśli masz zły dzień i i potrzebujesz tu wyładować swoje negatywne emocje - osobiście zaprowadzę Cię do wyjścia, Nie wyprowadzisz mnie z równowagi, więc albo się uśmiechnij albo idź dalej.
Nie rób proszę z tego miejsca tablicy reklamowej, nie bawię się w lajk za lajk itd, nie lubię spamu.
W komentarzach możesz również umieścić zdjęcia dań wykonanych z Blondynkowych przepisów, jeśli chcesz abym wkleiła je do albumu na fan page`u bloga na FB, napisz od razu, że wyrażasz zgodę na ich umieszczenie we wspomnianym albumie.
Nie bój się pytać, zawsze odpowiem i postaram się pomóc.
Czuj się tu dobrze. Życzę Ci aby Twój Dzień był zawsze pełny pozytywnych zdarzeń! Buziaki!
ale fajny pomysł, nie wiedziałam, że tak można zrobić ją w domu:)
OdpowiedzUsuńWpraszam się na kieliszeczek :-)
OdpowiedzUsuńJa nie lubię wódki, ale znam takich, co by się z takiego prezentu ucieszyli :)
OdpowiedzUsuń