- ok. 1 kg schabu w kawałku
- 1 łyżeczka (10g) soli peklowej
- 1/2 łyżeczki pieprzu
- 1 łyżeczka mielonej słodkiej papryki Skworcu
- 1/4 łyżeczki chili
- 1 łyżeczka czosnku niedźwiedziego
- 1 ząbek czosnku
- 3 łyżeczki majeranku Skworcu
kwietnia 27, 2015
Schab z Szynkowara, sprasowane dwa kawałki
1 komentarz:
Cześć, jestem Blondynka.
Jeśli chcesz coś napisać, wymienić myśli, porozmawiać to jest odpowiednie miejsce, w którym dbam o to abyś czuł się bezpiecznie i dobrze.
Jeśli masz zły dzień i i potrzebujesz tu wyładować swoje negatywne emocje - osobiście zaprowadzę Cię do wyjścia, Nie wyprowadzisz mnie z równowagi, więc albo się uśmiechnij albo idź dalej.
Nie rób proszę z tego miejsca tablicy reklamowej, nie bawię się w lajk za lajk itd, nie lubię spamu.
W komentarzach możesz również umieścić zdjęcia dań wykonanych z Blondynkowych przepisów, jeśli chcesz abym wkleiła je do albumu na fan page`u bloga na FB, napisz od razu, że wyrażasz zgodę na ich umieszczenie we wspomnianym albumie.
Nie bój się pytać, zawsze odpowiem i postaram się pomóc.
Czuj się tu dobrze. Życzę Ci aby Twój Dzień był zawsze pełny pozytywnych zdarzeń! Buziaki!
Piękny widok i na pewno bardzo smaczny :-)
OdpowiedzUsuń