- 3 szklanki płatków owsianych
- 100 g migdałów w płatkach Skworcu
- 80 g chipsów kokosowych Skworcu
- 45 g orzechów laskowych Skworcu
- 1/4 łyżeczki soli
- 1 łyżeczka cynamonu
- 100 g masła
- 3 łyżki miodu
- 60 g suszonej miechunki Skworcu
- 100 g gorzkiej czekolady
- 2/3 szklanki cukru trzcinowego Skworcu
kwietnia 11, 2014
Granola z Czekoladą w Karmelowym Sosie
3 komentarze:
Cześć, jestem Blondynka.
Jeśli chcesz coś napisać, wymienić myśli, porozmawiać to jest odpowiednie miejsce, w którym dbam o to abyś czuł się bezpiecznie i dobrze.
Jeśli masz zły dzień i i potrzebujesz tu wyładować swoje negatywne emocje - osobiście zaprowadzę Cię do wyjścia, Nie wyprowadzisz mnie z równowagi, więc albo się uśmiechnij albo idź dalej.
Nie rób proszę z tego miejsca tablicy reklamowej, nie bawię się w lajk za lajk itd, nie lubię spamu.
W komentarzach możesz również umieścić zdjęcia dań wykonanych z Blondynkowych przepisów, jeśli chcesz abym wkleiła je do albumu na fan page`u bloga na FB, napisz od razu, że wyrażasz zgodę na ich umieszczenie we wspomnianym albumie.
Nie bój się pytać, zawsze odpowiem i postaram się pomóc.
Czuj się tu dobrze. Życzę Ci aby Twój Dzień był zawsze pełny pozytywnych zdarzeń! Buziaki!
co jest miechunka...
OdpowiedzUsuńWitaj. Jagody Miechunki znane są również jako Jagody Inków, Rodzynki Brazylijskie czy wiśnie peruwiańskie.W smaku jagody Miechunki są słodko - kwaśne, podobnie jak agrest są jednak o wiele bardziej aromatyczne.
UsuńWięcej informacji znajdziesz na stronie,na którą przekieruje cię mój blog.Wystarczy ,że klikniesz w wyraz pisany czerwoną czcionką "miechunka Skworcu".
Miłego Dnia!
Oj chyba muszę podwoić składniki :) Jutro do sklepu i robię.
OdpowiedzUsuńPozdrawiam :)