- 1 opakowanie wafli tortowych
- 1 łyżka kakao
- 1 szklanka mleka w proszku
- 1/2 szklanki mleka
- 1 szklanka cukru
- 1 łyżeczka pasty waniliowej Skworcu
- 200 g masła
maja 12, 2014
Piszinger, czyli Wafle Mojego Dzieciństwa!
2 komentarze:
Cześć, jestem Blondynka.
Jeśli chcesz coś napisać, wymienić myśli, porozmawiać to jest odpowiednie miejsce, w którym dbam o to abyś czuł się bezpiecznie i dobrze.
Jeśli masz zły dzień i i potrzebujesz tu wyładować swoje negatywne emocje - osobiście zaprowadzę Cię do wyjścia, Nie wyprowadzisz mnie z równowagi, więc albo się uśmiechnij albo idź dalej.
Nie rób proszę z tego miejsca tablicy reklamowej, nie bawię się w lajk za lajk itd, nie lubię spamu.
W komentarzach możesz również umieścić zdjęcia dań wykonanych z Blondynkowych przepisów, jeśli chcesz abym wkleiła je do albumu na fan page`u bloga na FB, napisz od razu, że wyrażasz zgodę na ich umieszczenie we wspomnianym albumie.
Nie bój się pytać, zawsze odpowiem i postaram się pomóc.
Czuj się tu dobrze. Życzę Ci aby Twój Dzień był zawsze pełny pozytywnych zdarzeń! Buziaki!
Mój smak dzieciństwa :-) pyszności :-)
OdpowiedzUsuńhttp://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/
Na pewno są bardzo smaczne, i w tej wersji je zrobię,lecz zrobię też te które pamiętam z dzieciństwa czyli z masą śmietaną,takie które robiła mama gdy byliśmy dzieciakami pozdrawiam smiling
OdpowiedzUsuń