- kolby kukurydzy
- woda
- cukier
- do smaku sól
- masło
sierpnia 27, 2015
Jak Idealnie Ugotować Kukurydzę?
4 komentarze:
Cześć, jestem Blondynka.
Jeśli chcesz coś napisać, wymienić myśli, porozmawiać to jest odpowiednie miejsce, w którym dbam o to abyś czuł się bezpiecznie i dobrze.
Jeśli masz zły dzień i i potrzebujesz tu wyładować swoje negatywne emocje - osobiście zaprowadzę Cię do wyjścia, Nie wyprowadzisz mnie z równowagi, więc albo się uśmiechnij albo idź dalej.
Nie rób proszę z tego miejsca tablicy reklamowej, nie bawię się w lajk za lajk itd, nie lubię spamu.
W komentarzach możesz również umieścić zdjęcia dań wykonanych z Blondynkowych przepisów, jeśli chcesz abym wkleiła je do albumu na fan page`u bloga na FB, napisz od razu, że wyrażasz zgodę na ich umieszczenie we wspomnianym albumie.
Nie bój się pytać, zawsze odpowiem i postaram się pomóc.
Czuj się tu dobrze. Życzę Ci aby Twój Dzień był zawsze pełny pozytywnych zdarzeń! Buziaki!
No a ja zawsze sole wode w ktorej gotuje kukurydze ;( Teraz spróbuje posłodzić-tylko czy 10 min wystarczy?
OdpowiedzUsuńSpokojnie wystarczy, ja tak gotuję kukurydzę od ponad 10 lat ;)
Usuńrobię tak samo :) moje dziecko uwielbia taką kukurydzę
OdpowiedzUsuńMusze wyprobowac bo nigdy nie dodawalam cukru :-)
OdpowiedzUsuńZapraszam do siebie www.make-life-green.blogspot.com