- 200 g wiórków kokosowych
- 1 płaska łyżka cukru pudru
sierpnia 26, 2015
Krem Kokosowy
2 komentarze:
Cześć, jestem Blondynka.
Jeśli chcesz coś napisać, wymienić myśli, porozmawiać to jest odpowiednie miejsce, w którym dbam o to abyś czuł się bezpiecznie i dobrze.
Jeśli masz zły dzień i i potrzebujesz tu wyładować swoje negatywne emocje - osobiście zaprowadzę Cię do wyjścia, Nie wyprowadzisz mnie z równowagi, więc albo się uśmiechnij albo idź dalej.
Nie rób proszę z tego miejsca tablicy reklamowej, nie bawię się w lajk za lajk itd, nie lubię spamu.
W komentarzach możesz również umieścić zdjęcia dań wykonanych z Blondynkowych przepisów, jeśli chcesz abym wkleiła je do albumu na fan page`u bloga na FB, napisz od razu, że wyrażasz zgodę na ich umieszczenie we wspomnianym albumie.
Nie bój się pytać, zawsze odpowiem i postaram się pomóc.
Czuj się tu dobrze. Życzę Ci aby Twój Dzień był zawsze pełny pozytywnych zdarzeń! Buziaki!
No dobra, zrobiłam masło orzechowe,teraz postawiłaś poprzeczkę na krem kokosowy, ok. Wiesz co Magda- PODZIWIAM CIĘ ! CHYLĘ CZAPKĘ Z GŁOWY :) Pozdrawiam Ania
OdpowiedzUsuńAniu, to wszystko łatwizna, przy kremie kokosowym tylko trzeba ostrożnie i na wyczucie, aby nie spalić miksera, dlatego polecam miksowania na raty :)
Usuń