- 1,5 kg ogórków
- 1 pęczek koperku świeżego razem z korzonkami
- 6 ząbków czosnku
- 10 kulek ziela angielskiego
- kilka listków laurowych (ja dodałam świeże)
- kilka kulek pieprzu czarnego
- kawałek korzenia chrzanu lub liść chrzanu
- 2 łyżki soli
- 1/2 łyżeczki gorczycy
- woda
sierpnia 31, 2015
Ogórki Małosolne ze Świeżym Koperkiem - moje ulubione!
1 komentarz:
Cześć, jestem Blondynka.
Jeśli chcesz coś napisać, wymienić myśli, porozmawiać to jest odpowiednie miejsce, w którym dbam o to abyś czuł się bezpiecznie i dobrze.
Jeśli masz zły dzień i i potrzebujesz tu wyładować swoje negatywne emocje - osobiście zaprowadzę Cię do wyjścia, Nie wyprowadzisz mnie z równowagi, więc albo się uśmiechnij albo idź dalej.
Nie rób proszę z tego miejsca tablicy reklamowej, nie bawię się w lajk za lajk itd, nie lubię spamu.
W komentarzach możesz również umieścić zdjęcia dań wykonanych z Blondynkowych przepisów, jeśli chcesz abym wkleiła je do albumu na fan page`u bloga na FB, napisz od razu, że wyrażasz zgodę na ich umieszczenie we wspomnianym albumie.
Nie bój się pytać, zawsze odpowiem i postaram się pomóc.
Czuj się tu dobrze. Życzę Ci aby Twój Dzień był zawsze pełny pozytywnych zdarzeń! Buziaki!
Magda, przepis na ogórki rewelacyjny!!! zrobiłam, są pyszne. Pozdrawiam Ania Blondi :)
OdpowiedzUsuń