- 350 g rabarbaru (nie obieramy!)
- 1 litr wody
- 3-4 łyżki cukru
- 1 łyżka cukru z prawdziwą wanilią
- 1 łyżka soku z cytryny
- kilka plasterków cytryny
- kilka listków świeżej mięty
- kilka listków świeżej bazylii
maja 30, 2013
Kompot z Rabarbaru z Nutką Mięty i Bazylii
1 komentarz:
Cześć, jestem Blondynka.
Jeśli chcesz coś napisać, wymienić myśli, porozmawiać to jest odpowiednie miejsce, w którym dbam o to abyś czuł się bezpiecznie i dobrze.
Jeśli masz zły dzień i i potrzebujesz tu wyładować swoje negatywne emocje - osobiście zaprowadzę Cię do wyjścia, Nie wyprowadzisz mnie z równowagi, więc albo się uśmiechnij albo idź dalej.
Nie rób proszę z tego miejsca tablicy reklamowej, nie bawię się w lajk za lajk itd, nie lubię spamu.
W komentarzach możesz również umieścić zdjęcia dań wykonanych z Blondynkowych przepisów, jeśli chcesz abym wkleiła je do albumu na fan page`u bloga na FB, napisz od razu, że wyrażasz zgodę na ich umieszczenie we wspomnianym albumie.
Nie bój się pytać, zawsze odpowiem i postaram się pomóc.
Czuj się tu dobrze. Życzę Ci aby Twój Dzień był zawsze pełny pozytywnych zdarzeń! Buziaki!
po latach na coca coli i sprite moj maz zaczal sie upominac o... kompocik... taki domowy... chyba zasadze rabarbar gdzies pod plotem :) :* bea
OdpowiedzUsuń