czerwca 03, 2013

Likier Rabarbarowy

No i co zrobić z tą połową szklanki syropu rabarbarowego? Likier! Również z Kwestia Smaku . Wykonanie go to już była bajka! 

Składniki:

Wykonanie:
Wódkę i syrop wlałam do jednej butelki, wymieszałam, odstawiłam do lodówki.
NA ZDROWIE życzy BLONDYNKA :)



5 komentarzy:

  1. Musiał niezwykle ciekawie smakować :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Na razie stoi w lodówce, jeszcze nie próbowałam :)Po degustacji na pewno dopiszę komentarz pod zdjęciem:)

    OdpowiedzUsuń
  3. a ile mozna przechowywac? bez ograniczen? :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ja go trzymam w lodówce do dzisiaj. Nie widzę, żeby się z nim coś niedobrego działo ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. jak by nie można było przetrzymać tego, do soboty haha

    OdpowiedzUsuń

Cześć, jestem Blondynka.

Jeśli chcesz coś napisać, wymienić myśli, porozmawiać to jest odpowiednie miejsce, w którym dbam o to abyś czuł się bezpiecznie i dobrze.

Jeśli masz zły dzień i i potrzebujesz tu wyładować swoje negatywne emocje - osobiście zaprowadzę Cię do wyjścia, Nie wyprowadzisz mnie z równowagi, więc albo się uśmiechnij albo idź dalej.

Nie rób proszę z tego miejsca tablicy reklamowej, nie bawię się w lajk za lajk itd, nie lubię spamu.

W komentarzach możesz również umieścić zdjęcia dań wykonanych z Blondynkowych przepisów, jeśli chcesz abym wkleiła je do albumu na fan page`u bloga na FB, napisz od razu, że wyrażasz zgodę na ich umieszczenie we wspomnianym albumie.

Nie bój się pytać, zawsze odpowiem i postaram się pomóc.

Czuj się tu dobrze. Życzę Ci aby Twój Dzień był zawsze pełny pozytywnych zdarzeń! Buziaki!

Drukuj

Copyright © 2016 Blondynka Gotuje , Blogger