- 100 ml wódki
- 100 ml Syropu z Rabarbaru
czerwca 03, 2013
Likier Rabarbarowy
5 komentarzy:
Cześć, jestem Blondynka.
Jeśli chcesz coś napisać, wymienić myśli, porozmawiać to jest odpowiednie miejsce, w którym dbam o to abyś czuł się bezpiecznie i dobrze.
Jeśli masz zły dzień i i potrzebujesz tu wyładować swoje negatywne emocje - osobiście zaprowadzę Cię do wyjścia, Nie wyprowadzisz mnie z równowagi, więc albo się uśmiechnij albo idź dalej.
Nie rób proszę z tego miejsca tablicy reklamowej, nie bawię się w lajk za lajk itd, nie lubię spamu.
W komentarzach możesz również umieścić zdjęcia dań wykonanych z Blondynkowych przepisów, jeśli chcesz abym wkleiła je do albumu na fan page`u bloga na FB, napisz od razu, że wyrażasz zgodę na ich umieszczenie we wspomnianym albumie.
Nie bój się pytać, zawsze odpowiem i postaram się pomóc.
Czuj się tu dobrze. Życzę Ci aby Twój Dzień był zawsze pełny pozytywnych zdarzeń! Buziaki!
Musiał niezwykle ciekawie smakować :)
OdpowiedzUsuńNa razie stoi w lodówce, jeszcze nie próbowałam :)Po degustacji na pewno dopiszę komentarz pod zdjęciem:)
OdpowiedzUsuńa ile mozna przechowywac? bez ograniczen? :)
OdpowiedzUsuńJa go trzymam w lodówce do dzisiaj. Nie widzę, żeby się z nim coś niedobrego działo ;)
OdpowiedzUsuńjak by nie można było przetrzymać tego, do soboty haha
OdpowiedzUsuń