- 750 g jogurtu greckiego, w temperaturze pokojowej
- 1 łyżka ekstraktu z wanilii
- 130 g cukru pudru
- 24 g żelatyny
- 200 g śmietanki kremówki, schłodzonej
- 350 g jagód. świeżych lub mrożonych
- 125 g serka mascarpone
- 1,5 łyżki jagód
- 2 łyżki cukru pudru
Cześć, jestem Blondynka.
Jeśli chcesz coś napisać, wymienić myśli, porozmawiać to jest odpowiednie miejsce, w którym dbam o to abyś czuł się bezpiecznie i dobrze.
Jeśli masz zły dzień i i potrzebujesz tu wyładować swoje negatywne emocje - osobiście zaprowadzę Cię do wyjścia, Nie wyprowadzisz mnie z równowagi, więc albo się uśmiechnij albo idź dalej.
Nie rób proszę z tego miejsca tablicy reklamowej, nie bawię się w lajk za lajk itd, nie lubię spamu.
W komentarzach możesz również umieścić zdjęcia dań wykonanych z Blondynkowych przepisów, jeśli chcesz abym wkleiła je do albumu na fan page`u bloga na FB, napisz od razu, że wyrażasz zgodę na ich umieszczenie we wspomnianym albumie.
Nie bój się pytać, zawsze odpowiem i postaram się pomóc.
Czuj się tu dobrze. Życzę Ci aby Twój Dzień był zawsze pełny pozytywnych zdarzeń! Buziaki!
Bawienie się czekoladą nie wiem dlaczego zawsze mnie relaksuje. Wcale nie muszę jej jeść, aby poczuć się dobrze. Czyżby tworzenie czekol...
Uwielbiam takie serniki! Idealne na wakacyjne popołudnia :-)
OdpowiedzUsuńPyszny i piękny! Dziękuję za nominację, przepraszam, ze do tej pory nie odpisałam, wkrótce to naprawię. Zostaję u Ciebie na dłużej :)
OdpowiedzUsuń:) Serdecznie zapraszam, miejsca starczy dla wszystkich! Zapraszam również na mojego Fun Page`a na FB i polubienia go, oczywiście jeśli się spodoba ;) - tam też się troszkę dzieje:)
OdpowiedzUsuńPs. Ja u Ciebie już nie jedną kawę wypiłam :)
Fantastycznie wygląda z tym fioletowym wierzchem :)
OdpowiedzUsuńMnie właśnie ten fioletowy wierzch tak urzekł, że koniecznie musiałam go zrobić :)
OdpowiedzUsuń