lutego 28, 2014

Panna Cotta z Musem Truskawkowym



Robiąc Czekoladki z Panna Cotta i Musem Truskawkowym zostanie nam trochę nadzienia, czyli naszej klasycznej Panna Cotty. Co z nią zrobić? No właśnie. Ja wylałam do płaskiego naczynia i po zakrzepnięciu wycięłam foremką serduszka, polałam podgrzanym Musem Truskawkowym. Podlinkowane nazwy przekierują Was do odpowiednich przepisów, chyba tak Wam będzie wygodniej ;) Nie muszę pisać o smaku Panna Cotty, ja osobiście bardzo lubię!

SMACZNEGO życzy BLONDYNKA :)


1 komentarz:

Cześć, jestem Blondynka.

Jeśli chcesz coś napisać, wymienić myśli, porozmawiać to jest odpowiednie miejsce, w którym dbam o to abyś czuł się bezpiecznie i dobrze.

Jeśli masz zły dzień i i potrzebujesz tu wyładować swoje negatywne emocje - osobiście zaprowadzę Cię do wyjścia, Nie wyprowadzisz mnie z równowagi, więc albo się uśmiechnij albo idź dalej.

Nie rób proszę z tego miejsca tablicy reklamowej, nie bawię się w lajk za lajk itd, nie lubię spamu.

W komentarzach możesz również umieścić zdjęcia dań wykonanych z Blondynkowych przepisów, jeśli chcesz abym wkleiła je do albumu na fan page`u bloga na FB, napisz od razu, że wyrażasz zgodę na ich umieszczenie we wspomnianym albumie.

Nie bój się pytać, zawsze odpowiem i postaram się pomóc.

Czuj się tu dobrze. Życzę Ci aby Twój Dzień był zawsze pełny pozytywnych zdarzeń! Buziaki!

Drukuj

Copyright © 2016 Blondynka Gotuje , Blogger