- 2 łyżki oliwy extra vergine (2 łyżki)
- 1 średnia cebula
- 1 puszka pomidorów całych z sokiem
- sól
- świeżo zmielony pieprz
- 45 g migdałów w płatkach Skworcu
- 2 kromki czerstwego chleba pokrojonego w kostkę
- 250 g makaronu spaghetti ( ja użyłam Czanieckie Makarony La Italia)
- 38 g parmezanu startego na cienkich oczkach
czerwca 25, 2014
Spaghetti z Pomidorami, Grzankami i Migdałami
2 komentarze:
Cześć, jestem Blondynka.
Jeśli chcesz coś napisać, wymienić myśli, porozmawiać to jest odpowiednie miejsce, w którym dbam o to abyś czuł się bezpiecznie i dobrze.
Jeśli masz zły dzień i i potrzebujesz tu wyładować swoje negatywne emocje - osobiście zaprowadzę Cię do wyjścia, Nie wyprowadzisz mnie z równowagi, więc albo się uśmiechnij albo idź dalej.
Nie rób proszę z tego miejsca tablicy reklamowej, nie bawię się w lajk za lajk itd, nie lubię spamu.
W komentarzach możesz również umieścić zdjęcia dań wykonanych z Blondynkowych przepisów, jeśli chcesz abym wkleiła je do albumu na fan page`u bloga na FB, napisz od razu, że wyrażasz zgodę na ich umieszczenie we wspomnianym albumie.
Nie bój się pytać, zawsze odpowiem i postaram się pomóc.
Czuj się tu dobrze. Życzę Ci aby Twój Dzień był zawsze pełny pozytywnych zdarzeń! Buziaki!
Serdecznie zapraszam do wzięcia udziału w konkursie z okazji tygodnia brytyjskiego w Lidlu! Szczegóły: http://www.magiccookingtime.pl/2014/06/konkurs-z-okazji-tygodnia-brytyjskiego.html#more
OdpowiedzUsuńPyszny pomysł na obiad. Z chęcią wypróbuje :-)
OdpowiedzUsuń