- kilka dojrzałych brzoskwiń
- garść jeżyn
- garść rukoli
- niewielki kawałek parmezanu
- ziarna słonecznika
- pestki dyni
- suszone jagody Goji
- kremowy ocet balsamiczny figowy
- kilka listków świeżej mięty pomarańczowej (można użyć pieprzowej)
sierpnia 19, 2015
Letnia Sałatka z Brzoskwiniami, Rukolą, Parmezanem, Jeżynami i Kremowym Octem Balsamicznym
1 komentarz:
Cześć, jestem Blondynka.
Jeśli chcesz coś napisać, wymienić myśli, porozmawiać to jest odpowiednie miejsce, w którym dbam o to abyś czuł się bezpiecznie i dobrze.
Jeśli masz zły dzień i i potrzebujesz tu wyładować swoje negatywne emocje - osobiście zaprowadzę Cię do wyjścia, Nie wyprowadzisz mnie z równowagi, więc albo się uśmiechnij albo idź dalej.
Nie rób proszę z tego miejsca tablicy reklamowej, nie bawię się w lajk za lajk itd, nie lubię spamu.
W komentarzach możesz również umieścić zdjęcia dań wykonanych z Blondynkowych przepisów, jeśli chcesz abym wkleiła je do albumu na fan page`u bloga na FB, napisz od razu, że wyrażasz zgodę na ich umieszczenie we wspomnianym albumie.
Nie bój się pytać, zawsze odpowiem i postaram się pomóc.
Czuj się tu dobrze. Życzę Ci aby Twój Dzień był zawsze pełny pozytywnych zdarzeń! Buziaki!
świetna sałatka i ile kolorów na talerzu!
OdpowiedzUsuń