- jeżyny
- 1 kg cukru
- 500 ml wody
- sok z 1 cytryny
września 09, 2015
Jeżyny W Syropie Cukrowym
2 komentarze:
Cześć, jestem Blondynka.
Jeśli chcesz coś napisać, wymienić myśli, porozmawiać to jest odpowiednie miejsce, w którym dbam o to abyś czuł się bezpiecznie i dobrze.
Jeśli masz zły dzień i i potrzebujesz tu wyładować swoje negatywne emocje - osobiście zaprowadzę Cię do wyjścia, Nie wyprowadzisz mnie z równowagi, więc albo się uśmiechnij albo idź dalej.
Nie rób proszę z tego miejsca tablicy reklamowej, nie bawię się w lajk za lajk itd, nie lubię spamu.
W komentarzach możesz również umieścić zdjęcia dań wykonanych z Blondynkowych przepisów, jeśli chcesz abym wkleiła je do albumu na fan page`u bloga na FB, napisz od razu, że wyrażasz zgodę na ich umieszczenie we wspomnianym albumie.
Nie bój się pytać, zawsze odpowiem i postaram się pomóc.
Czuj się tu dobrze. Życzę Ci aby Twój Dzień był zawsze pełny pozytywnych zdarzeń! Buziaki!
Świetnie wyglądają :)
OdpowiedzUsuńJa dzisiaj poszłam zbierać jeżyny, i po czterdziestu minutach miałam ledwie trzysta gram, heh...
Musisz jakąś lepszą miejscówkę znaleźć ;) Wpadnij do mnie to ci dosypię 700g ;)
Usuń